![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bf137eb0-7cc9-11ed-8846-9995931d2a47.jpg?w=576&h=313)
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcidonijas1.2 kgcukurs400 mlūdens
Sagatavošana
1
Cidonijām izgriež sēklotni, sagriež šķēlītēs, pārlej ūdeni un vāra, līdz cidonijas mīkstas, tad novārījumu nolej un izkāš.
2
Novārījumam pieber cukuru, savāra sīrupu un verdošā liek cidoniju šķēles. Vāra,līdz cidonijas kļūst caurspīdīgas.
Iesūtīja: Agri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit