15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcīsiņi1 glāzemilti2 olas2 ĒKskābs krējums1 glāzepiens1 šķipsnacukurs pētersīļi sāls
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
2
Dzeltenumus saberž ar krējumu, sāli, cukuru, izsijātiem miltiem, pienu un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
3
Iecilā stingrās putās sakultus olu baltumus.
4
No cīsiņiem noņem apvalku, sagriež gabaliņos, apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 160*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit