30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 gab.citroni cukurs2 gab.želatīns paciņās saldais krējums
Sagatavošana
1
Izspiež 3-4 citronu sulu. Jāuzmanās, lai nebūtu sēkliņas, jo tās dod rūgtumu.
2
Ielej sulu palielā traukā, pieber cukuru un pielej vārītu aukstu ūdeni, lai pašķaidītu sulu (tā, lai rezultātā sanāktu apmēra 1 litrs).
3
Citādi pārāk koncentrēta, tomēr rezultātā ir jābūt par stipru un par skābu.
4
Pielej izkausētu želatīnu (uz litru šķidruma vajag 2 paciņas, jo citādi var nesaželēt).
5
Tad piejauc ar cukuru saputotu putukrējumu. Kārtīgi iemaisa, uzlej uz pamatnes un liek ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit