![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/71241430-5e83-11ed-a3ea-d528c58b6832.jpg?w=576&h=313)
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
600 gcūkgaļas krūtiņa1 ĒKaugu eļļa3 gab.'Antonovka' āboli50 gMadeiras vīns1 ĒKcukurs0.5 glāzeābolu novārījums
Sagatavošana
1
Ābolus sagriež, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz āboli izšķīst.
2
Cūkas krūtiņu sagriež gabalos, liek katliņā, kurā iepriekš sakarsēta augu eļļa, gaļu apsāla, apcep no visām pusēm, pēc tam pielej buljonu, kā arī ābolu novārījumu (bez āboliem).
3
Pievieno madeiru (vai portvīnu), ābolu biezeni un cukuru. Visu samaisa. Gaļu pasniedz pārlietu ar mērci.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit