5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.8 kgcūkgaļas kakla karbonāde ķiploki sāls malti melnie pipari garšviela cepetim
Sagatavošana
1
Gaļā iegriež "kabatiņas", kurās ievieto sagrieztus ķiplokus. Ķiplokus var arī saspiest ar spiedi.
2
Gaļu ieziež ar sāli, pipariem un garšvielām. Ietin pārtikas plēvē un noliek istabas temperatūrā uz 4 - 6 stundām.
3
Pārtikas plēvi noņem. Gaļu liek cepammaisā un cep cepeškrāsnī 1,5 – 2 stundas (atkarībā no lieluma) 180 grādos. Cepšanas beigās augšā maisu atgriež un ļauj gaļai apbrūnēt.
4
No cepeša sulām var pagatavot gardu mērci, pannā ietumējot ar miltiem un skābo krējumu.
Iesūtīja: Elitochka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit