200Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas āda maltā gaļa Krievijas siers burkāns ķiploki sāls malti melnie pipari sīpols pētersīļi
Sagatavošana
1
Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.
2
Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.
3
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.
4
Gatavu noliek zem sloga.
5
Kad atdzisusi, var izsaiņot.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit