![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/4925a7a0-5ea6-11ed-b797-efc28960e5ed.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 cukini6 tomāti2 sīpols1 TKsāls3 ĒKsasmalcināta svaiga raudene100 grīvēts pikants siers300 mlsaldais krējums3 olas1 ĒKmilti4 ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Cukīni un tomātus sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs, sīpolus - ļoti plānās ripiņās.
2
Dārzeņus kārtām liek veidnē. Saldo krējumu sakuļ ar olām, miltiem, rīvētu ķiploku, sāli, pipariem un pārlej dārzeņiem. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.
3
20-25 minūtes cep 200*C, līdz dārzeņi kļūst mīksti un sulīgi, bet garoziņa – zeltaina.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit