Foto: Shutterstock
Vienkārša dārzeņu - piena zupa vieglām pusdienām vai launagam.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.kartupeļi250 gkāposti1 gab.burkāns3 glāzespiens1 bundžiņa konservētas kukurūzas200 gsaldēti zaļie zirnīši2 gab.olu dzeltenumi2 ĒKsviests

Pagatavošana

1

Kartupeļus, burkānus nomizo. Kāpostus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos.

2

Dārzeņus pārlej ar ūdeni tā, lai tie būtu nosegti, bet ne vairāk, liek vārīties, līdz tie ir gatavi.

3

Dažas minūtes pirms tam pievieno arī kukurūzu, kam noliets šķidrums un saldētus zirnīšus.

4

Pievieno pienu un vāra, līdz piens uzmet burbuli.

5

Cieti vārītu olu baltumus atdala no dzeltenuma, dzeltenumus saberž kopā ar sviestu un pievieno zupai pirms pasniegšanas.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!