Foto: Shutterstock
Dārzeņu plovs - gardām un sātīgām pusdienām.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 burkāns1 paprika2 sīpoli4 ķiploka daiviņas buljona kubiņš1 glāzesaldēti zirnīši glāzekonservēta kukurūza1 citrons (rīvēta miziņa, izspiesta sula)1.5 glāzerīsi zaļumi pasniegšanai

Sagatavošana

1

Pannā uzkarsētā eļļā apcep rīvētus burkānus, papriku, sīpolus, ķiplokus.

2

Pēc tam aplej tos ar buljonu (krūzītē izšķīdina 1 kubiņu). Atsevišķi uzvāra rīsus. Gatavus rīsus ber panna klāt dārzeņiem, pievieno kukurūzu, zirnīšus, zaļumus, citrona miziņu, sulu, apmaisa un izsilda.

Iesūtīja: paardeveeja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!