25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 burkāns1 paprika2 sīpoli4 ķiploka daiviņas buljona kubiņš1 glāzesaldēti zirnīši glāzekonservēta kukurūza1 citrons (rīvēta miziņa, izspiesta sula)1.5 glāzerīsi zaļumi pasniegšanai
Sagatavošana
1
Pannā uzkarsētā eļļā apcep rīvētus burkānus, papriku, sīpolus, ķiplokus.
2
Pēc tam aplej tos ar buljonu (krūzītē izšķīdina 1 kubiņu). Atsevišķi uzvāra rīsus. Gatavus rīsus ber panna klāt dārzeņiem, pievieno kukurūzu, zirnīšus, zaļumus, citrona miziņu, sulu, apmaisa un izsilda.
Iesūtīja: paardeveeja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit