45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsviests vai cepamais margarīns1 ola0.5 glāzecukurs1.5 glāzemilti PILDĪJUMAM:400 gdzērvenes cukurs
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2
Baltumus liek ledusskapī.
3
Olu dzeltenumus saberž ar pusglāzi cukura, pierīvē sviestu un piemīca miltus.
4
Mīklu liek ietaukotā cepamā veidnē un izlīdzina.
5
Cep 180*C 20 minūtes.
6
Dzērvenes saberž (sablendē) ar cukuru, bet ne pārāk saldu, jo olbaltumi un mīkla būs saldi.
7
Dzērvenes izliek uz izceptās pamatnes.
8
Olu baltumus sakuļ stingrās putās ar 1 glāzi cukura.
9
Baltumus izklāj uz dzērvenēm un liek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180*C.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit