75Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 gliellopa maltā gaļa200 gcūkgaļas maltā gaļa2 gab.olas0.75 glāzemilti sāls malti melnie pipari2 gab.ķiploka daiviņas sīpols1 saujaķimenes PILDĪJUMAM: vārītas olas vērīti burkāni zaļie zirnīši
Pagatavošana
1
Ņemu maltu liellopu gaļu, cūkas malto gaļu, piejaucu olas, nepilnu glāzi miltus, sāli, piparus, iespiežu pārīti ķiploku daiviņas, ja gribas - arī sakapātu sīpolu, bet mūsmājās labāk garšo bez sīpoliem. Klāt vēl sauju ķimeņu un mīca.
2
Mīcīšana te ir svarīga. Jāmīca, lai masa paliek tāda viendabīga, pastaipīga.
3
Tad gatavo kukulīšus, liek cepamā pannā un cep.
4
Protams, ka cepešpanna jāpasmērē ar eļļu un vēl es starp kukulīšiem ieleju kādu glāzi ūdens. Cepu mērenā karstumā, tā ap 160-170 grādi. Kamēr tie kukulīši ir sarāvušies. Sanāk kādas 40 - 50 min. Kad kukulīši sarāvušies, tad viņi ir gatavi.
5
Ja gribas, var vidū pildīt vārītus burkānus, vārītas olas, zaļos zirnīšus ... jebko, kas ienāk prātā.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit