45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 gab.vistas fileja2 gab.olas1 gab.paciņa majonēze1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas2.5 ĒKmilti
Sagatavošana
1
Fileju sagriež ļoti plānās šķēlītēs un vēl pāris reizes šķērsām (lai mazāki gabaliņi), pieliek klāt sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, olas, majonēzi, miltus, visu samaisa.
2
Miltus pievieno beigās, raugās, cik bieza tā mīkla sanāk. Ja gribas vairāk gaļas, var likt tikai 1 olu un mazāk majonēzes. Visu samaisa.
3
Masu liek ar karoti uz pannas un cep no abām pusēm. Mīklai jābūt pašķidrai, bet nav jātek pa pannu, kad uzliek.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit