Foto: Shutterstock
Pavisam vienkārši pagatavojama frikadeļu - dārzeņu zupa ar pupiņām.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sīpoli burkāni kartupeļi garšvielas konservētas pupiņas, bundžiņa sāls FRIKADELĒM: maltā gaļa sīpoli sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Vāra sakņu zupu no sagrieztiem sīpoliem, kartupeļiem un burkāniem. Pievieno garšvielas un sāli.

2

Kad zupa gandrīz gatava, pievieno frikadeles un pupiņas. Frikadeles vāra ~ 5 – 10 minūtes, atkarīgs no tā lieluma. Tām ir jānogrimst, jāuzpeld un nedaudz jāpavārās.

3

Frikadeles: samīcu malto gaļu ar smalki sagrieztu vai sarīvētu sīpolu, sāli, pipariem un izveido mazas bumbiņas.

* maltai gaļai man patīk pievienot kripatu muskatrieksta - smaržai.

Iesūtīja: Lauva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!