40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpoli burkāni kartupeļi garšvielas konservētas pupiņas, bundžiņa sāls FRIKADELĒM: maltā gaļa sīpoli sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Vāra sakņu zupu no sagrieztiem sīpoliem, kartupeļiem un burkāniem. Pievieno garšvielas un sāli.
2
Kad zupa gandrīz gatava, pievieno frikadeles un pupiņas. Frikadeles vāra ~ 5 – 10 minūtes, atkarīgs no tā lieluma. Tām ir jānogrimst, jāuzpeld un nedaudz jāpavārās.
3
Frikadeles: samīcu malto gaļu ar smalki sagrieztu vai sarīvētu sīpolu, sāli, pipariem un izveido mazas bumbiņas.
* maltai gaļai man patīk pievienot kripatu muskatrieksta - smaržai.
Iesūtīja: Lauva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit