Foto: Shutterstock
Garda un viegli pagatavojama frikadeļu zupa ar cukīni, papriku un tomātiem.

::recepte::

Katlā uzkarsē eļļu, apcep selerijas kātu, burkānus un papriku. Tad pievieno cukīni, sablendētos tomātus un pielej verdošu ūdeni, lai pieregulētu vēlamo zupas biezumu un karsē 15-20 minūtes. Pievieno cukuru, lauru lapas, piparus un salī pēc garšas.

Samīca gaļas masu: gaļu, olu, skābo krējumu, piparus, sāli, un noteikti ķimenes. Kādu ķiploku ar piemet. Visu krietni samīca, veido frikadeles.

Liek frikadeles zupā. Kad tās uzpeld, vāra vēl 3-5 minūtes, tad nogriež liesmu.

Pieliek vēl zaļumus un pasniedz ar skābo krējumu.

::!recepte::

Iesūtīja: Kārļa mamma

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!