Foto: Shutterstock
Īpaši garda frikadeļu zupa no liellopa gaļas un tomātiem.

::recepte::

Vāra liellopu gaļas buljonu, izkāš, pievieno kubiņo sagrieztus burkānus, kartupeļus, sīki sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un selerijas.

Kad burkāni un kartupeli gandrīz mīksti, tad pieliek piparus, lauru lapas, sāli, izveidotas frikadeles, ripiņās sagrieztus tomātus un vāra, līdz frikadeles gatavas.

Frikadeļu sagatavošana: gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli, smalkos piparus un samaisa.

Ar ūdenī samitrinātām rokām izveido mazas, apaļas frikadeles.

::!recepte::

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!