60Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
150 gliellopa kauli200 gkartupeļi50 gburkāni10 gsīpoli5 gpētersīļi un selerijas garšvielas zaļumi3 gab.tomāti FRIKADELĒM:65 gliellopu cūkas vai teļa gaļas mīkstums5 gsīpoli0.5 gab.ola5 gbaltmaize pipari sāls
Pagatavošana
1
Vāra liellopu gaļas buljonu, izkāš, pievieno kubiņo sagrieztus burkānus, kartupeļus, sīki sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un selerijas.
2
Kad burkāni un kartupeli gandrīz mīksti, tad pieliek piparus, lauru lapas, sāli, izveidotas frikadeles, ripiņās sagrieztus tomātus un vāra, līdz frikadeles gatavas.
3
Frikadeļu sagatavošana: gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli, smalkos piparus un samaisa.
4
Ar ūdenī samitrinātām rokām izveido mazas, apaļas frikadeles.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit