15Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rupjmaizes grauzdiņi gurķi garneles sālijumā siers konservēta kukurūza vārītas olas MĒRCEI: bezpiedevu jogurts majonēze ķiploki malti melnie pipari sāls dilles
Pagatavošana
1
Gatavo mērci, sajaucot majonēzi ar bezpiedevu jogurtu, ķiplokiem, sāli, pipariem un kapātām dillēm.
2
Traukā liek kārtam:
- pannā apceptus maizes grauzdiņus (ja vēlies paātrināt procesu, izmanto veikalā nopērkamus grauzdiņus);
- garneles;
- mērci;
- kubiņos sagrieztus gurķus;
- mērci;
- kukurūzu;
- mērci;
- rīvētu sieru;
- rīvētas olas.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Maija Smane
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiDillesGarnelesGurķiKukurūzaMaizeOlasSiersĶiplokiZivju un jūras produktu salātiMajonēzeBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit