Foto: Shutterstock
Garneļu - grauzdiņu salāti, ko pagūsi pagatavot arī tad, ja ciemiņi jau ceļā.
15Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rupjmaizes grauzdiņi gurķi garneles sālijumā siers konservēta kukurūza vārītas olas MĒRCEI: bezpiedevu jogurts majonēze ķiploki malti melnie pipari sāls dilles

Sagatavošana

1

Gatavo mērci, sajaucot majonēzi ar bezpiedevu jogurtu, ķiplokiem, sāli, pipariem un kapātām dillēm.

2

Traukā liek kārtam:
- pannā apceptus maizes grauzdiņus (ja vēlies paātrināt procesu, izmanto veikalā nopērkamus grauzdiņus);
- garneles;
- mērci;
- kubiņos sagrieztus gurķus;
- mērci;
- kukurūzu;
- mērci;
- rīvētu sieru;
- rīvētas olas.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Maija Smane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!