15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 ggarneles2 gab.tomāti1 gab.avokado1 gab.citrona sula majonēze kečups sāls pipari
Sagatavošana
1
Garneles izmērcē ūdenī un tad sietā ļauj notecēt liekajam šķidrumam.
2
Tomātus un avokado sagriež kubiņos.
3
Pievieno citrona sulu, tobasco (pāris piles), garneles, sāli, piparus un pārlej ar majonēzi, kas sajaukta ar kečupu.
Tomātiem var novilkt mizu, to dara tā, tomātus pārlej ar verdošu ūdeni un novelk mizu.
Iesūtīja: Ludmila
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit