105Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgcūkas ribiņas2 ĒKsmalki sakapāts rozmarīns1 ĒKsmalki sakapātas raudenes1 ĒKsmalki sakapāts timiāns sāls svaigi malti melnie pipari150 mletiķis 9 %60 gmedus125 gkečups
Pagatavošana
1
Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.
2
Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties.
Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.
* sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit