30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 maizes "ķieģelītis"3 gurķi350 gkukuruza150 gsiers150 gvistas giross pēc garšasdilles MĒRCEI:400 mlskābs krējums1 majonēzes paciņa4 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Salātus liek kārtām.
2
Pirmā kārta – grauzdiņi: ķieģelītim nogriež garozu, sagriež gabaliņos 1x1 cm, apcep eļļa uz pannas un liek stikla traukā.
3
Otrā kārta – ķiploku mērce: krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, caur spiedi izspiestus ķiplokus un samaisa. Mērcei ir jābūt ar izteiktu ķiploku garšu.
4
Trešā kārta – kubiņos sagriezti gurķi.
5
Ceturtā kārta – ķiploku mērce.
6
Piektā kārta – kubiņos sagriezts kūpināts vistas giross.
7
Sestā kārta – ķiploku mērce.
8
Septītā kārta – rīvēts siers
9
Sestā kārta – ķiploku mērce.
10
Septītā kārta – konservēta kukurūza.
11
Otro, ceturto un sesto mērces kārtu pārkaisa ar kapātām dillēm.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit