Foto: Shutterstock
Pikantie grauzdiņu salāti – vienkāršs izpildījums, bet gards un skaists papildinājums aukstajam galdam.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 maizes "ķieģelītis"3 gurķi350 gkukuruza150 gsiers150 gvistas giross pēc garšasdilles MĒRCEI:400 mlskābs krējums1 majonēzes paciņa4 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Salātus liek kārtām.

2

Pirmā kārta – grauzdiņi: ķieģelītim nogriež garozu, sagriež gabaliņos 1x1 cm, apcep eļļa uz pannas un liek stikla traukā.

3

Otrā kārta – ķiploku mērce: krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, caur spiedi izspiestus ķiplokus un samaisa. Mērcei ir jābūt ar izteiktu ķiploku garšu.

4

Trešā kārta – kubiņos sagriezti gurķi.

5

Ceturtā kārta – ķiploku mērce.

6

Piektā kārta – kubiņos sagriezts kūpināts vistas giross.

7

Sestā kārta – ķiploku mērce.

8

Septītā kārta – rīvēts siers

9

Sestā kārta – ķiploku mērce.

10

Septītā kārta – konservēta kukurūza.

11

Otro, ceturto un sesto mērces kārtu pārkaisa ar kapātām dillēm.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!