60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 lbuljons2 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sālīts vai marinēts gurķis1 saujagrūbas skābs krējums
Sagatavošana
1
Grūbas noskalo tekošā ūdenī un liek vārīties, līdz pusgatavas.
2
Burkānus, gurķus, kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.
3
Burkānus un gurķus liek buljonā, vāra 20 minūtes.
4
Kad grūbas ir gandrīz gatavas, tās pievieno buljonam un pievieno kartupeļus. Zupu vāra, līdz gatava.
5
Pasniedzot pievieno krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit