Foto: Shutterstock
Grūbu, kartupeļu biezputra - var lietot, kā piedavu gaļas ēdieniem.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Grūbas kartupeļi piens sāls

Sagatavošana

1

Nomērcētās, noskalotas grūbas lieku kārtās ar šķēlēs sagrieztiem kartupeļiem, galvenais, lai apakšējā kārtā ir kartupeļi, tad uz ļoti lēnas uguns sasutina, pārlejot ar pienu, kamēr viss mīksts, un tad izmaisa.

2

Ja vēlas, pagatavo pārliešanai mērci, pannā apcepot sīpolus ar cauraudzīša kubiņiem un samaisot ar skābo krējumu.

Iesūtīja: Kārļa mama

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!