![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ece0b3c0-795a-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
70Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gsarkanās pupiņas150 gsasmalcināti valrieksti2 gab.sīpoli koriandrs (kindza)
Sagatavošana
1
Izmērcētas pupiņas vāra ~ 1h, kad pavisam mīkstas, pievieno apceptus sīpolus un valriekstus, ūdeni nenolej, sparīgi izmaisa.
2
Var arī saspaidīt.
3
Pasniedz ar lavašu, pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem kinzas zaļumiem un granātābola sēklām.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit