50Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 16
800 gliellopa gaļas mīkstums1 kgkartupeļi100 gcūku tauki4 gab.sīpoli250 gpaprika250 gtomāti20 gasie pipari1 naža galsmajorāns paprikas pulveris melnie pipari sāls1 glāzesarkanvīns JA GRIB KLIMPAS: ola milti
Sagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež un apcep gaiši brūnus cūku taukos, pārkaisa ar paprikas pulveri, piegriež gaļu un apcep. Tad pievieno sāli, piparus un lej katlā.
2
Pārlej ūdeni tik daudz, lai lēni sautētu gaļu kamēr tā mīksta. Pievieno sagrieztu papriku un kartupeļus, pēc 10 minūtēm pievieno sagrieztus tomātus, pielej ūdeni un vāra.
3
Pirms vārīšanas beigām pievieno vīnu un liek zupā nelielas klimpiņas, ko gatavo, sajaucot miltus ar olām – kad tās uzpeld, zupa ir gatava. Zupai jāizskatās koši sarkanai.
Zupa jāēd karsta!
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit