70Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
800 gliellopa gaļa500 gsīpoli2 ĒKmargarīns vai sviests2 gab.ķiploka daiviņas1 TKsāls0.5 TKmelnie pipari1 ĒKpaprikas pulveris400 gbuljons7 gab.tomāti (mazi)100 gskābs krējums1 gab.citrona sula1 ĒKkviešu milti1 gab.pētersīļu bunte
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež 2x2cm gabaliņos ,sīpolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
2
Gaļu apbrūnina sakarsētās taukvielās uz liela uguns.
3
Visu gaļu liek katlā+sīpoli+sasmalcināti ķiploki+sāls+garšvielas.
4
Pielej buljonu un sautē ~1h.
5
Tomātus pārgriež uz pusēm, pievieno gaļai un turpina vēl vārīt 10 min. Pievieno krējumu, iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem, pārkaisa ar pētersīļiem vai lociņiem.
6
Pasniedz ar marinētiem sīpoliem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit