Foto: Shutterstock
Gulašs ar sīpoliem kārtīgai pusdienu maltītei vai vakariņām.
70Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
800 gliellopa gaļa500 gsīpoli2 ĒKmargarīns vai sviests2 gab.ķiploka daiviņas1 TKsāls0.5 TKmelnie pipari1 ĒKpaprikas pulveris400 gbuljons7 gab.tomāti (mazi)100 gskābs krējums1 gab.citrona sula1 ĒKkviešu milti1 gab.pētersīļu bunte

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež 2x2cm gabaliņos ,sīpolus nomizo un sagriež šķēlītēs.

2

Gaļu apbrūnina sakarsētās taukvielās uz liela uguns.

3

Visu gaļu liek katlā+sīpoli+sasmalcināti ķiploki+sāls+garšvielas.

4

Pielej buljonu un sautē ~1h.

5

Tomātus pārgriež uz pusēm, pievieno gaļai un turpina vēl vārīt 10 min. Pievieno krējumu, iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem, pārkaisa ar pētersīļiem vai lociņiem.

6

Pasniedz ar marinētiem sīpoliem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!