40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gcūkgaļa2 gab.sīpoli2 gab.burkāni3 ĒKtomātu mērce1 ĒKmilti sāls pipari lauru lapa skābs krējums zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež kubiņos, kopā ar sīpoliem apcep, pievieno gabalos sagrieztus burkānus, sieliek katliņā, pārlej karstu ūdeni, lai gaļa un burkāni būtu apņemti.
2
Pievieno tomātu mērci, sāli, piparus, kaltētas vai svaigas selerijas, lauru lapu, sautē uz mazas uguns, līdz gaļa mīksta.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit