40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.gurķis (garais)2 TKsāls1 gab.baltais redīss sīpolloki4 gab.olas MĒRCEI: gaišā sojas mērce1 ĒKaugu eļļa1 TKvīna etiķis1 TKsezama eļļa0.5 TKpūdercukurs sāls
Sagatavošana
1
Gurķi nomizo, pārgriež gareniski, izņem sēklas, sagriež plānās šķēlītēs, apsāla un liek sietiņā, lai notek atdalījusies sula. Noskalo aukstā ūdenī, nosusina.
2
Redīsu nomizo, pārgriež uz pusēm, sagriež plānās šķēlēs. Sajauc gurķi, redīsu, sīki sagrieztus lokus.
3
Novāra olas.
4
Samaisa mērces sastāvdaļas, pārlej salātiem, iecilā un pasniedz ar novārītām, nolobītām, daivās sagrieztām olām.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit