Foto: Shutterstock
Irbītes no maltās gaļas ar burkānu, papriku un žāvētu gaļu.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kotlešu masa burkāni žāvēta gaļa paprika

Pagatavošana

1

Sagatavo malto gaļu kā kotletēm, vienīgi var pielikt mazliet vairāk olu, lai stingrāka.

2

Pildījumam sagriež strēmelītēs burkānus, žāvētu gaļu var arī papriku. No masas sataisa plakanu kotleti, ieliek vidū pildījumu un to kotleti aptinu apkārt.

3

Cep kā parastās kotletes, tikai tad burkāns iznāk tāds pastingrs. Ja grib burkānu mīkstu vai pēc apcepšanas domā irbītes sautēt, vai likt cepeškrāsnī, var burkānu jau iepriekš nedaudz pavārīt.

Iesūtīja: francis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!