![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c6a377d0-7bf1-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2.5 kgsarkanās jāņogas2.5 kgDansukker baltais cukurs1 ĒKmalts kanēlis1 ĒKsmaržīgie pipari1 ĒKmaltas krustnagliņas200 mletiķis 12%`
Sagatavošana
1
Ogas noskalo, pārlasa, attīra no kātiņiem un vāra kopā ar cukuru 15 minūtes. Nosmeļ putas, pievieno garšvielas un etiķi, lēni vāra 30 minūtes. Noņem no plīts un vēlreiz nosmeļ putas.
2
Iepilda karstās sterilās burkās un cieši aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
Iesūtīja: Dansukker
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit