Foto: Shutterstock
Marinētas jāņogas būs neparasta piedeva pie pikantiem ēdieniem kā alternatīva čatnijam vai augļu mērcēm.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2.5 kgsarkanās jāņogas2.5 kgDansukker baltais cukurs1 ĒKmalts kanēlis1 ĒKsmaržīgie pipari1 ĒKmaltas krustnagliņas200 mletiķis 12%`

Sagatavošana

1

Ogas noskalo, pārlasa, attīra no kātiņiem un vāra kopā ar cukuru 15 minūtes. Nosmeļ putas, pievieno garšvielas un etiķi, lēni vāra 30 minūtes. Noņem no plīts un vēlreiz nosmeļ putas.

2

Iepilda karstās sterilās burkās un cieši aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

Iesūtīja: Dansukker

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!