Fоtо: Shutterstock
Pildītos kabačus var gatavot dažādi - šajā reizē iesakām izmēģināt pikantos kabaču gredzenus ar malto gaļu, rīsiem un siera, tomātu, ķiploku mērci.

::recepte::

Izvēlas nelielus apaļos kabacīšus vai kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu.

Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

Pagatavo mērci, sablendējot tomātus. "Cepurītēm" sarīvē sieru, pievieno ķiplokus, majonēzi un samaisa. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci, uzliek "cepurītes" un turpina cept vēl 20 minūtes.

::!recepte::

Iesūtīja: astra

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !