30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 gab.olas100 gcukurs50 gšķīstošā kafija0.5 glāzeūdens200 gsaldais krējums šokolāde
Sagatavošana
1
Šķīstošo kafiju pārlej ar verdošu ūdeni, olas sakuļ ar cukuru, pievieno karstu kafiju, izmaisa, atdzesē.
2
Saputo krējumu, tajā iemaisa kafijas un olu masu, pilda traukā.
3
Sasaldē saldētavā, ik pa laikam apmaisot, lai neveidojas ledus kristāli. Pasniedzot pārkaisa ar skaidās sarīvētu šokolādi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit