![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/b73afd40-7c14-11ed-8b0c-d79a5c1f276c.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkāposti0.5 glāzemanna1 gab.sīpols3 gab.olas20 gsviests saujazaļumi sāls rīvmaize
Sagatavošana
1
Kāpostu uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē un ar stampiņu sastampā, līdz izdalās sula. Kāpostu liek katlā un uz mazas uguns sautē, līdz sula iztvaiko.
2
Kāpostiem pieliek mannu un 15–20 minūtes karsē, līdz masa atlec no katla malām. Noņem no uguns, atdzesē, pieliek sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sāli, kapātus zaļumus, olas un samaisa.
3
Veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas no abām pusēm.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit