Foto: Shutterstock
Franču karbonādes cepeškrāsnī jeb gaļas, sīpolu, tomātu un siera kārtojums gardai maltītei bez lielas piepūles.
75Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgcūkgaļas karbonāde2 sīpoli1 paprika225 gsiers1 paciņa majonēzes5 tomāti sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cepamā traukā liek saklapētu karbonādi, pārkaisa ar sāli un pipariem. Virsū liek sīpolu riņķīšus, paprikas kubiņus, tad tomātu ripas un rīvēta siera kārtu.

2

Visu pārslaka ar majonēzi un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 30-35 minūtēm.

Iesūtīja: Diančiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!