40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
karpa ķiploku daiviņas dilles majonēze kečups
Sagatavošana
1
Karpai izņem iekšas un izmazgā. Zivij notīra zvīņas, ieberzē karpu ar sāli un pipariem.
2
Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar sagrieztām dillēm, majonēzi un kečupu. Visu pilda karpā.
3
Karpu liek uz ieziestas cepamās plāts, no virspuses iegriež ādu un pārziež ar ķiploku mērci, ar kuru pildīja karpu.
4
Cep cepeškrāsnī gatavu - ~ 40 minūtes 200*C.
Iesūtīja: MiMi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit