20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkausētais siers2 gab.tomāti170 mlbuljons baziliks un timiāns1 gab.sīpols50 gbaltvīns melnie maltie pipari2 gab.ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Sīpolu un ķiploku smalki sagriež, liek cepties uz uzkarsētas pannas.
2
Applaucē tomātus un noņem mizu.
3
Apceptiem sīpoliem pievieno baltvīnu, noreducē, pievieno buljonu (vai 1 kubiciņš), pievieno sagrieztus tomātus, visu apcep līdz gatavībai.
4
Pievieno kausēto sieru, piparus, baziliku, timiānu un vēl 5 minūtes gatavo.
5
Ja mērce par biezu, var pievienot vieglu buljonu vai ūdeni vai saldo krējumu vai pienu.
6
Mērci pēc sagatavošanas var pievienot gaļas, makaronu ēdieniem, kartupeļiem un dažādiem dārzeņiem.
Iesūtīja: Cigors
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit