![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/fb8faf00-7c7c-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gkefīrs200 gsaldais krējums50 gsviests500 gāboli200 gmanna2 gab.olas200 gcukurs200 gmilti1 TKvaniļas cukurs kanēlis
Sagatavošana
1
Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.
2
Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.
Iesūtīja: laika
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit