20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 gab.ķiploku daiviņas1 TKsāls2 tasesizmērcēta baltmaize0.5 taseolīveļļa0.25 taseetiķis
Sagatavošana
1
Piestā saberž notīrītas ķiploku daiviņas kopā ar sāli un labi samaisa ar izmērcēto maizi, līdz izveidojas viendabīgs maisījums.
2
Tad pievieno eļļu un etiķi.
3
Pasniedz pie vārītas vai ceptas gaļas, ceptiem baklažāniem vai citiem dārzeņiem.
4
Mērci var papildināt ar riekstiem vai mandelēm.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit