Foto: Shutterstock
Veselīga un ātri pagatavojama ķirbja zupa ar mannu - garšīgs veids, kā mazos kārumniekus iepazīstināt ar lielo, oranžo ogu. Ja vēlies, vari zupai pievienot nedaudz sviesta - tas garšu padarīs īpaši bagātīgu.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 glāzespiens pēc garšascukurs šķipsnasāls ūdens pēc garšasrozīnes2 ĒKmanna3 šķēlesķirbis

Pagatavošana

1

Ķirbi nomizo,sagriež gabaliņos, liek katlā, parlej ar ūdeni (lai ūdens nosegtu ķirbjus), pievieno sāli un vāra, līdz gabaliņi izšķīst.

2

Pielej pienu un uzvāra. Tad maisot pieber mannu, pievieno cukuru, rozīnes un vāra vēl aptuveni 5 minūtes, līdz zupa ir gatava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!