80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
600 gķirbji1 gab.iebiezināts piens bundžā60 gsviests2 gab.olas100 gmanna0.5 gab.vaniļas cukurs paciņā0.5 TKkanēlis1 ĒKcitrona sula šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Ķirbi sagriež gabaliņos, pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, sautē, līdz ķirbis mīksts un ūdens novārījies.
2
Ķirbi sastrādā biezenī, iegūto biezeni sajauc ar kondensēto pienu un mīkstu sviestu, pievieno olas, citrona sulu un garšvielas, iemaisa mannu.
3
Visu labi samaisa, liek ietaukotā apaļajā veidnē, cep apmēram stundu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit