1Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirši
Sagatavošana
1
Ķiršiem izņem kauliņus, liek sietā un ļauj sulai notecēt. Ķiršus liek kastītē un sasaldē.
2
Lai ķirši ziemā vieglāk sadalītos, tad sasaldētos ķiršus ieliek maisiņā, stipri uzsit pa galdu vai sienu un ķirši "atlīmējas" katrs pats par sevi. Sasalušus ķiršu var likt vareņikos, pīrāgos, jo tad vieglāk aizlipināt.
3
Ja vēlas cept pīrāgu, tad labāk laicīgi izņemt no saldētavas, ielikt ledusskapī un lēnām ļaut atsalt, tad ķirši saglabā gan savu aromātu, gan krāsu.
Iesūtīja: Lilaste
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit