60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
150 gsviests150 gcukurs vaniļa5 gab.olas500 gmilti citrona miziņa
Sagatavošana
1
Sviestu saputo ar cukuru, pievieno vaniļu un tad pa vienai olas.
2
Puto, kamēr cukurs izkusis, tad iesijā miltus un kārtīgi samaisa, var vēl pierīvēt citrona miziņu.
3
Tad ņem pa mīklas piciņai, savirpina desiņu un taisa mazus kliņģerīšus, kurus pārsmērē ar sakultu olu, pārber ar rupjo cukuru, vai smalkiem riekstiņiem, kas nu kuram tuvāks un cep, kamēr gatavi.
4
Sākumā, kamēr karsti viņi, protams, ir mīksti, bet kad atdziest, tad paliek cietāki.
Iesūtīja: Kitina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit