![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/635f2030-5e95-11ed-aba4-7b574963a771.jpg?w=576&h=313)
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābs krējums majonēze dilles pētersīļi lociņi selerijas ķiploki
Sagatavošana
1
Krējumu un majonēzi sajauc proporcijā 1:1 vai 1:2, atkarībā no savām garšas izjūtām.
2
Iemaisa smalki sagrieztas dilles, pētersīļus, lokus, selerijas un citus zaļumus. Pievieno labi daudz sasmalcināta ķiploka. Ļauj aptuveni stundu ievilkties. Ņem vērā - jo ilgāk mērce stāvēs, jo izteiksmīgāka ķiploku garša tai būs!
Iesūtīja: sonicfox
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit