35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbaravikas100 gžāvēta cauraugusi gaļa1 sīpols800 gmizoti konservēti tomāti (vai svaigi)2 ĒKeļļa15 gsviests sāls melnie pipari maltas krustnagliņas100 mlbuljons
Sagatavošana
1
Baravikas notīra, sagriež kubiņos, sakapā sīpolu. Sīki sagriež gaļu, tomātiem izgriež kāta vietas un sagriež gabaliņos.
2
Katlā uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā dažas minūtes apcep sīpolu, pievieno baravikas un sautē 5 minūtes.
3
Pievieno tomātus kopā ar sulu, sāli, pipariem, krustnagliņām, nedaudz pasautē, pielej buljonu un vāra 20 minūtes. Iegūst biezu mērci, kas garšo arī auksta pie pīrādziņiem, graudu maizes, picas.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit