Foto: Shutterstock
Izsmalcināta aukstā galda uzkoda - laša rulete.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gžāvēts lasis120 gkrējuma siers2 ĒKsarkanais sīpols2 ĒKkaperi2 ĒKdilles0.5 ĒKcitronu sula

Pagatavošana

1

Uz celofāna loksnes vai folija liek pusi no ļoti plāni sagrieztām laša šķēlēm, veidojot četrstūri.

2

Pārējās sastāvdaļas sasmalcina un sajauc, līdz veidojas viendabīga masa.

3

Pusi masas uzmanīgi smērē uz laša, 1/2 cm maliņu atstājot neapsmērētu.

4

Cieši sarullē.

5

Un tāpat izveido ruleti no otras puses sastāvdaļu.

6

Ruletes apmēram uz 8 stundām (var mazāk) liek ledusskapī, vislabāk saldētavā — tad ir vieglāk sagriezt.

Iesūtīja: no Cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!