15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 šķēleskonservēti ananāsi0.5 gab.tomāts1 gab.žāvēta vai kūpināta vistas fileja1 gab.zariņš dilles1 gab.paciņa kausētā siera "Dzintars" majonēze lavašs
Sagatavošana
1
Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pa vidu izklāj vienu strīpu plānās šķēlēs sagrieztu vistu, tomātus. Pārkaisa dilles.
2
Vienu kārtu salmiņos sagrieztu ananāsu un nedaudz majonēzes pārziež.
3
Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit