40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
lazanjas plāksnes700 gmalta liellopu gaļa300 gsiers400 gburkāni300 gsīpoli0.5 lpiens eļļa sāls malti melnie pipari timiāns gaļas kopējā garšviela
Sagatavošana
1
Malto gaļu, kopā ar garšvielām apcep uz pannas, līdz gaļa gandrīz gatava.
2
Uz otras pannas apcep sarīvētus burkānus un smalki sagrieztus sīpolus. Sāli pievieno pēc garšas.
3
Cepamā traukā ielej nedaudz un izliek lazanjas plāksnes.
4
Liek kārtās:
- saceptie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- saceptā gaļas ar garšvielām;
- atlikušie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- pārskaisa ar rīvētu sieru.
5
Visu pārlej ar pienu.
6
Cepamā traukā piens bija ~ 1 - 2 cm no trauka augšas.
7
Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 35-40 minūtes.
Iesūtīja: Brat2
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit