150Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgliellopa ribiņas3 gab.burkāni1 gab.sīpols melno piparu graudi2 gab.lauru lapas garšvielu maisījums bez sāls sāls0.5 lskābs krējums3 ĒKmilti tomāti
Sagatavošana
1
Katliņā ielej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Pieliek ribiņas.
2
Ribiņas uz lielas uguns apcep.
3
Pievieno sīpolus, burkānus sagrieztus lielos gabalos, tomātus, garšvielas, piparus un sāli.
4
Pārlej ūdeni, lai viss ir nosegts. Uzvāra uz lielas uguns.
5
Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns.
6
Sautē uz nelielas liesmas aptuveni 2 h. līdz gaļa atdalās no kauliem.
7
Skābu krējumu sakuļ ar miltiem. Pa karotei pievieno un izmaisa sausētās gaļas buljonu, līdz krējuma-miltu masa ir 1:1 sajaukta ar buljonu. Tad lej lēnām iekšā un maisa. Uzvāra, lai sabiezē.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit