30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
gab.izmērcētas nelielas kaltētas šitake sēnes gliellopa gaļa1 TKsāls0.5 gab.olas baltums2 TKkukurūzas miltu masa4 ĒKaugu eļļa115 gsagrieztas jauno zirnīšu pākstis1 gab.sīki sagriezts jaunais sīpols svaigs ingvers1 TKgaiši brūnais cukurs1 ĒKgaišā sojas mērce sezama eļļa1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns
Sagatavošana
1
Sagriež liellopu gaļu plānās šķēlītēs. Sajauc ar šķipsniņu sāls, viegli sakultu olas baltumu un kukurūzas miltu masu.
2
Iepriekš uzkarsētā vokpannā sakarsē eļļu, liellopu gaļu maisot cep 30 sekundes, izņem un noliek siltumā. 1 minūti maisot cep dārzeņus. Pievieno sāli, cukuru un liellopu gaļu.
3
Visu sajauc, pēc tam pievieno sojas mērci un rīsu vīnu vai šeriju. Samaisa, apslaka ar dažiem pilieniem sezama eļļas un pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm.
P.S. lai pagatavotu kukurūzas miltu masu, sajauc 4 daļas kukurūzas miltu vai putraimu ar 5 daļām ūdens.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit