![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/88ba14b0-602b-11ed-9bff-a35492d3c971.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gspageti1 glāzesaldais krējums2 gab.olu dzeltenumi bekons parmezāna siers pēc garšassāls, pipari, garšvielas
Sagatavošana
1
Vāra spageti, bet nepārvāra, lai tiem ir neliels kraukšķis.
2
Samaisa saldo krējumu ar olu dzeltenumiem.
3
Pannā apcep diezgan smalki sagrieztu bekonu, uz tā liek gatavos spageti un visu aplej ar olu un saldā krējuma masu, 2 min maisot pasilda, bet nevāra – uz lēnas uguns vien uzkarsē un karstu pasniedz.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu parmezānu.
Iesūtīja: Naatre
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit