20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 glāzesūdens šķipsnasāls0.5 glāzemakaroni3 glāzespiens pēc garšascukurs1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Ielej katliņā ūdeni, pieliek mazliet sāls un uzvāra.
2
Makaronus ber verdošajā ūdenī un vāra tik ilgi, kamēr tie ir gandrīz mīksti (10–15 minūtes).Tad pielej pienu un atkal uzvāra.
3
Zupai jāvārās tik ilgi, līdz makaroni mīksti. Garšai pieliek mazliet cukuru un sviestu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit