Foto: Shutterstock
Parastā piena un makaronu zupa. Īpaši garda launaga laikā, lai pabarotu bērnus.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 glāzesūdens šķipsnasāls0.5 glāzemakaroni3 glāzespiens pēc garšascukurs1 ĒKsviests

Pagatavošana

1

Ielej katliņā ūdeni, pieliek mazliet sāls un uzvāra.

2

Makaronus ber verdošajā ūdenī un vāra tik ilgi, kamēr tie ir gandrīz mīksti (10–15 minūtes).Tad pielej pienu un atkal uzvāra.

3

Zupai jāvārās tik ilgi, līdz makaroni mīksti. Garšai pieliek mazliet cukuru un sviestu.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!