![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d07f0e50-7c7c-11ed-b738-85bc1951e449.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 TKeļļa1 gab.sīpols liellopa maltā gaļa konservētas pupiņas kečups garšvielas
Sagatavošana
1
Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, pievieno liellopu malto gaļu, konservētas pupiņas (skaistākam rezultātam - dažādu krāsu un lielumu konservēto pupiņu maisījumu) un pasutina minūtes 10-15.
2
Beigās piešauj klāt mazliet tomātu pastas vai kečupa un garšvielas pēc savas gaumes).
3
To visu ēd ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.
Iesūtīja: sunrise
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit